U sklopu čitavog Creative Startup eventa kao dio konferencijskog programa imat ćemo prilike poslušati veliki broj zanimljivih panela i predavanja, a u sklopu sajma predstavit će nam se brojni izlagači iz Slovenije i Hrvatske.

U nastavku slijedi detaljan popis svih izlagača i njihovih proizvoda/radova/brendova:

Branimir Paškvan

kgb_54 Kvarner roštilj za brod
 i kgb_54 (kvarnerske gradele za barku)
Kvarnerske gradele za barku namijenjene su ljubiteljima gradelada i roštilja koji bi svoje dobre kulinarske navike željeli prakticirati i na barci. kgb je ekološki proizvod sastavljen uglavnom od odbačenog industrijskog materijala visoke kakvoće koji mu osigurava dugotrajnu upotrebu u uvjetima visoke temperature, vlage i soli. Za montažu kgb-a nije potrebno ugrađivati fiksne nosače i trajno oštećivati barke – kgb se lako i jednostavno montira na sve tipove i dimenzije barki, izuzev gumenjaka i pri tom ne oštećuje palubu. kgb je jedini brodski roštilj koji ima predviđenu radnu površinu i jednostavan prijenos namirnica sa stola na gradele i obratno. kgb nije bezličan brodski inventar od inox lima – kgb je rezultat sinergije teške industrije, mediteranskog hedonizma i praktičnog duha kvarnerske regije. (2011. godina)
Kontakt: kostrena@gmail.com / +385 95 904 9487

Ena Priselec


Kolekcija Mediterania
Ena Priselec izradila je kolekciju Mediterania, a povezala se sa proizvođačem Lončarski obrt Merania iz Labina. Riječ je o seriji proizvoda inspiriranih Istrom i njenim simbolima – maslinom, vinom i tartufom. Serija se sastoji od dva dijela, rasvjetnih tijela i seta posuđa koje nudi nov način serviranja lokalnih specijaliteta. Keramički proizvodi u Istri ali i puno šire već dugo nisu mijenjali svoju oblikovnost, dok ovaj projekt na nov način promišlja tradicijsku proizvodnju i nudi gotovo novu tipologiju proizvoda – nešto između svakodnevnog funkcionalnog predmeta i suvenira koji priča o oblicima i običajima u regiji u kojoj je nastao. Serija je u pripremi za serijsku proizvodnju.
Kontakt: ena.priselec@gmail.com / +385 91 167 9591

Petra Juračić


Ručna sijačica za male povrtnjake
Ručna sijačica namijenjena je za sadnju povrća. Drška sijačice drži četiri spremnika i kontrolira broj izbačenih sjemenki. Prednost ove sijačice je precizna sadnja, točno doziranje sjemena, brzina sadnje i nije se potrebno saginjati pri sadnji. Sijačica je lagana za prenošenje i namijenjena je za male poljoprivrednike kojima se parcela zemljišta kreće od 100 m2 do 2000 m2.

Kontakt: petra.juracic@gmail.com

VAW


TiplDiplBrainer
Autori rada su Brane Širca i Vera Fois. Rad je izrađen je iz termičko modificiranog drva jasena i paličica od bukve. To je multifunkcijski proizvod koji se može koristiti prema mašti korisnika.
Kontakt: vera.fois@gmail.com / www.vaw.si / +386 40 328 888

Kigo KasaKigo Kasa
Izvorni hrvatski proizvod, optimiziran od strane iskusnih informatičkih stručnjaka, koji su stvorili software za fiskalizaciju i za izdavanje računa.

Kontakt: kigokasa.com

Poduzetnički inkubator “AR DunavNet


AR DunavNet
Studenti Visoke poslovne škole PAR iz Rijeke
Kontakt: matija17babic@gmail.com
TOK TOKTrobla – drveni amplifikator zvuka za smartphone
Trobla je drveni zvučnik bez baterija i elektroničkih komponenti pojačava zvuk vašeg pametnog telefona.
Kontakt: matej@toktokfurniture.com / +386 40 841 891 / toktokfurnture.com / trobla.com

Marko Žmak


Makers space (lab)
Prezentiraju razne tehnologije, te njihovu praktičnu upotrebu i mogućnosti primjene, pogotovo u svijetu kreativnosti i umjetnosti.

WoodiefulStolžek Autor: Klavdija Jarc
Dimenzija 40x40x40 cm
, težina: 5,5 kg
. Izrađeno od bukve i smreke.
Kontakt: info@woodieful.com / www.woodieful.com/stolzek

Niko CrnčevićNeplus
Niko Crnčević izradio je prototip Neplus sistem koji je nastao reevaluacijom vrijednosti posjedovanja materijala s jedne strane i potrebe za ekološkim proizvodom koji je jednostavniji za svakodnevnu upotrebu s druge strane. Naziv neplus podsjeća na latinsku izreku Ne plus ultra, što znači Nema ničeg dalje. Istraživanjem se došlo do zaključka da ekološki aspekt proizvoda ne treba biti baziran na stalnom recikliranju s ciljem kupovanja sve više i više proizvoda, već se treba temeljiti na proširenju životnog ciklusa cijelog sistema, kao i na potrebe potrošača.
Kontakt: nikocrncevic@gmail.com / www.behance.net/niko_crncevic / +385 91 8956 649

Neli Fatorič


KAUCH iCube
 (oblikovala Neli Fatorič za Tapetništvo Debevec)
SloveniaiCube je KAUCH otoman, koji kombinira tehnologiju i udobnost. Namijenjen je za sve one koji vole jednostavnost i dijele ljubav prema glazbi sa ugrađenim audio sustavom: Bluetooth, USB priključak za punjenje i kontrolu touch pad.  iCube je dostupan u nekoliko boja kako mogu uljepšati svaku prostoriju. Također je koristan za skladištenje i kao stolić. Kao dodatna opcija je iCube sa baterijom je savršena za piknik ili neku zabavu na kojem otvorenom mjestu. 
Tehnički podaci: Zvučnici 4Ω5W / Subwoffer 6Ω10W / Dimenzija: 50x50x46cm
Kontakt: +386 31 778 776 / info@nelifatoric.com /www.nelifatoric.com

River Sea Game Design


Board Game Pirati!
Pirati!
Jednostavna dječja igra s fenomenalnom grafikom. 2-6 igrača od 6+ godina, svatko sa svojim likom nastoji skupljati boce i bačve po mapi, čime vuče karte otoka, te pronalazeći pravi otok skuplja blago za pobjedu. Iza ugla ili iza hridi nalaze se i razna čudovišta, same hridi koje zaustavljaju daljnje kretanje, drugi igrači koji smetaju i ostale prepreke.

Meta Fortuna


KlipiKlap – Kuće za djecu
Brzo sklopive kućice za djecu, u manje od pet minuta bez alata i izvrstan su didaktički patent putem kojeg djeca razvijaju osjećaj prostora.
Kontakt: www.klipiklap.si / info@klipiklap.si

AKLIH


MEGAFON & APRIL
 (Autori: Domen Gregorič i Jan Ravbar)
MEGAFON ima dvije verzije: jednu koju ne koristi struju i drugu na baterije. Izrađen je sa 3D printerom. APRIL je mali stalak za velike kišobrane. Njegov jednostavan i funkcionalan dizajn štiti tlo pod kišobranom da ostane suho. Izrađen je sa 3D printerom od biorazgradive plastike i drva. Radi bolje stabilnosti ima postolje od betona.
Kontakt: info@aklih.si / www.aklih.si / www.facebook.com/aklihdesign

Akademija primijenjene umjetnosti Rijeka


Mentori: Dražen Vitolović i Nenad Roban
Studenti: 
Lea Županović, Nisa Hrvatin, Ines Jardas, Zvonimira Karavida, Dijana Trtanj, Josipa Čeliković, Ela Štefanec

Cosmique cube stropna lampa (Lea Županović)
Dimenzije: 18×30 cm, materijal: MDF, boja: crna
*LED žarulja s daljinskim upravljačem sa šesnaest programa. Upravljačem se može paliti i gasiti, mijenjati boje i podešavati jačina osvjetljenja
Cosmique cube stolna lampa (Lea Županović)
Dimenzije: 20×24 cm, materijal: MDF, boja: shabby chic smeđe/zelena
*LED žarulja s daljinskim upravljačem sa šesnaest programa. Upravljačem se može paliti i gasiti, mijenjati boje i podešavati jačina osvjetljenja
Madfly lampa (Lea Županović)
Materijal: bijeli grab
*mogućnost podešavanja jačine osvjetljenja
Kontakt: www.facebook.com/MadflyJewelry, madfly.jewelry@gmail.com

Josipa ČelikovićKapsule
Kombinirana tehnika: lijevana keramika bijela glina, terra sigillata – premaz od bijele gline, elastične trake, celulozne tablete napunjene biljkama. Dimenzije: promjenjive.
Kontakt: +385 92 120 7517 / josipa.ce@gmail.com / www.chipa.jimdo.comNisa Hrvatin


Space shapes
Kontakt: nisa.hrvatin@yahoo.com ili nisahrvatiniin@gmail.com

Ines Jardas


FidoDido
Proizvodi su rađeni od keramike koja je oslikana crnom bojom.
Kontakt: jardasi@net.hr

artBazaar


Platforma i udruga koja okuplja kreativce u domeni urbanog i DIY proizvoda. Ispred artBazaar platforme predstavit će se:

DIYSITOLAB
iz Rijeke 
mini studio za ilustraciju i sitotisak bavi se izradom limitiranih art printeva na tekstil i odjevne predmete. Umjetnica koja vodi studio potpisuje ručnu izvedbu svakog dijela procesa izrade – od dizajna modela, šivanja, kroja, osmišljavanja i tiskanja uzorka na tkaninu do apliciranja vlastitih ilustracija na ruksake, majice, tunike i torbe.
Kontakt: pinkbrejn@gmail.com / 
sitolab.tumblr.com / 
vokitoki.blogspot.com

Tanjadasimalomanja Jewelry

Riječanka Tanja Kanazir spojila je svoju ljubav i posao, fotografiju, s izradom nakita. Izrađuje unikatne ogrlice, s privjescima unutar kojih se nalaze zaštićene autoričine fotografije. Zaljubljena je u simbol Rijeke – dizalice. Fotografije dizalica i ostalih motiva koji zaokupe Tanjinu pažnju, baza su ogrlica koje izrađuje pod imenom Tanjadasimalomanja Jewelry.
Kontakt: dasimalomanja@gmail.com / www.facebook.com/dasimalomanjaMIST forms 

MIST forms je naziv unikatnog drvenog nakita, koji izrađuju Zoran Kranjčec i Valentina Stepan. Nakit su počeli izrađivati 2013. godine, a izrađuju ga od plemenitih i egzotičnih vrsta drveta. Drvo međusobno lijepe, ručno obrađuju/oblikuju te poliraju i premazuju voskom ili uljima.
Kontakt: mistforms.com / www.fb.com/mist.jewelry / mist.jewelry@gmail.com

WandaLavanda
Autori: Danijela Nurkić i Jelena Tondini
Naziv proizvoda: Wanda LaVanda – anti-stress collection su proizvodi koji objedinjuju urbani dizajn i tradiciju, filc i lavandu. Proizvodi su namijenjeni svima koji vole spojiti ugodno s korisnim, koji vole nakit i prirodu.
Kontakt: +385 98 926 2327 / +385 98 567 499 / lavandawanda@gmail.com / www.facebook.com/lavandawanda?ref=hl

Maja Biondić

Naziv proizvoda: Hamurabi 
Hamurabi je prijatelj koji brine o vašim stvarima (mobitel, ključevi, kartice, duhan). Jedinstven je lik izrađen od poliesterskog materijala koji je vrlo ugodan za kožu. Na rukama ima prišiven čičak pomoću kojeg vas može brzo zagrliti. Uz njegov zagrljaj nikad niste sami.

Kontakt: majabiondic24@gmail.com / www.behance.net/majabiondic / +385 (0)99 243 1011

Ana Glažar

Naziv proizvoda: Furia & Capron
Handmade igračke nastale su još 2004. u malom dizajn studiju Imegadito u Veneciji, kao suradnja Gianmarie Borina i Ane Glažar. Nakon punog desetljeća, modeli poput Furie – zmaja/konja/monstera, u istoj mjeri privlači brojne klince i odrasle. Produkcija se nastavlja u Rijeci, nastaju novi modeli kao Capron- koza/zubati/kreatura, i dalje u recikliranom filsu/plišu, anatomski prilagođenom za gnječenje i nananje.
Kontakt: glazarana@gmail.comn / http://anaglazar.wix.com/anaglazar / 099 418 88 23

Nika Rukavina

Naziv proizvoda: Nosi Rijeku
Kolekciju „NOSI RIJEKU“ predstavlja samostalna umjetnica Nika Rukavina. Inspirirana riječkom baštinom stvara kolekciju nakita i uporabnih predmeta koji su većinom izrađeni od recikliranih materijala i ručno oslikanih.
Kontakt: nikarukavina@gmail.com / facebook: Nosi Rijeku / nikarukavina.wordpress.com/

Stefano Katunar / Doris Fatur

Naziv proizvoda: Micica
Micice su barokni broševi, ogrlice, narukvice i naušnice ukrašene satovima, mačkicama, djevojčicama i dječacima koji nas svojim dizajnom vraćaju u davna vremena romantike. Micica je mali svijet mašte koji ponekad seže i nekoliko stotina godina u prošlost tražeći inspiraciju u ogledalima, okvirima, iluminacijama…
Kontakt: http://micica.tumblr.com / http://www.facebook.com/micicastudio / micica.studio@gmail.com

Pekmezmed

Naziv proizvoda: Art printevi i terariji (pekmezmed’s terrariums)
Inače se bavim uličnom umjetnošću i crtanjem/slikanjem, a na sajmovima uz art printeve vlastitih crteža izrađujem i terarije u staklenim posudama ukrašene malenim figuricama ljudi, gljivama koje svijetle u mraku i ostalim minijaturnim predmetima.
Kontakt: pekmezmed@gmail.com / pekmezmed.tumblr.com

Fjok i Grop

Fjok i Grop zajednički je projekt iza kojega su Matea Tudor i Igor Boškić.
 Kravate i leptir mašne izrađujemo od prirodnih materijala poput lana, pamuka i vune, primjenjujući tradicionalne metode njihove izrade. Svaka leptir mašna izrađena je od dvije različite tkanine i, ovisno o načinu vezivanja, može se nositi na obje strane. Torbice za čuvanje nakita zaigrani su i veseli modni dodatak, prepoznatljive zbog svog dizajna i specifičnog oblika.
Kontakt: fjok.grop@gmail.com

Marina Marinski


Unikatno keramičko posuđe i nakit: svi proizvodi branda ručno su izrađeni, oslikani te time jedinstveni. Izrađeni su s puno pažnje i ljubavi, a inspirirani lijepim uspomenama iz djetinjstva i prirodom.
Kontakt: marinamarinski.com / mmarinski@gmail.com / FB: Marinski Handmades

Luce lu


Svaki komad nakita je jedinstven i stvoren s puno ljubavi i pažnje. Svaki komad je pažljivo izrezan iz drvenih dasaka, oslikan akrilnim bojama i obložen zaštitnim lakom.

Kontakt: luceluu@gmail.com / FB: luceluhandmades

KombinatNovi Karneval, Čekaonica za razvedravanje, P(o)kušajmo priču i Čujemo s(v)e vidimo
Novi Karneval #1 tek je jedna u nizu akcija Novog Karnevala, projekta u trajanju, koji želi preoblikovati jedan tradicionalni segment identiteta Rijeke i njezine okolice kroz participaciju sugrađana, ekologiju, kolektivno izražavanje kreativnosti i performativni bonTon(i) – suvremeni bonton – je web aplikacija u obliku kviza kojoj je je zadatak podsjetiti članove modernoga društva da i dalje postoji kodeks ponašanja kojega bi se svatko trebao pridržavati. eksperiment. 

U sklopu programa Spajalica#2 – Serija umjetničkih intervencija u javnom prostoru, u organizaciji Muzeja moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci, Kombinat je realizirao projekt Čekaonica za razvedravanje, čiji je cilj revitalizirati prolaz između Malog Salona i Radio Rijeke koji prolaznicima najčešće služi da se sklone od kiše.
Projekt (po)kušajmo priču urbana je igra inspirirana lokalnih kastavskim pričama i legentama, nastao je kao rezultat uspješne suradnje 23. Kastafskog kulturnog leta i Kombinata. Riječ je o izložbenom projektu čiji je cilj bio uključiti lokalno stanovništvo i sve posjetitelje grada Kastva u samu realizaciju projekta, ali i konzumaciju sadržaja po završetku izložbenoga programa KKL-a.

Projektom Čujemo s(v)e vidimo – mladi za mlade na području PGŽ-a želimo razviti kapacitete za dobro upravljanje i održivi razvoj udruga mladih i za mlade, kvalitetnije zadovoljiti potrebe mladih socijalno isključenih nezaposlenih osoba (15 – 24 godine) te potaknuti razvoj lokalne zajednice na području razvoja društvenih inovacija Primorsko-goranske županije.

Kontakt: www.kombinat.com.hr

Svjetlana DespotInside Out
Svjetlana Despot predstavit će se kolekcijom Inside Out koji je logičan nastavak Svjetlanina istraživanja forme i strukture na njezinom najdražem mediju – filcu. Neočekivani trenutak je odmak od klasične obrade tekstila – šivanja! Taj produkcijski pomak u dizajnu spojeva postignut je uvažavanjem čvstoće i fleksibilnosti filca koje omogućavaju transformaciju plošnih komada tekstila u voluminozne objekte. Proizvodi se kroje iz jednog komada, a sklapaju se ručno preklapanjem, provlačenjem ili izvlačenjem rubnih dijelova, ili se kao spojevi koriste ključići od filca. Sklapanje je jednostavno i bez dodatnih alata pa je otvorena opcija plošnog pakiranja i transporta kao i jednostavno organiziranje završne faze proizvodnje na udaljenim lokacijama. Čiste linije, svježina dizajna, monokromnost, te paleta od 14 boja omogućavaju kombiniranje proizvoda u najrazličitije tipove interijera i stilove uređenja.
Kontakt: info@data.com.hr / www.data.com.hr / +385 51 371 025

Iva VlasimskyCats with Spots
Interaktivna knjiga app za djecu koja kombinira fikciju i obrazovni sadržaj. 
Ideja, produkcija, priča i pozadina: Iva Vlašimsky
, razvoj projekta: Siniša Košćec
, animacija i dizajn: Tea Stražičić, sučelje i grafički dizajn: Antonio Hadrović
, glazba i zvuk: Ivica Antunović – Naranča, pripovijedanje (na engleskom): Theo Martin-Herbert
Kontakt: www.treetoplibrary.com

Live View Studio


IxD
LiveViewStudio predstavlja interaktivna / augmented reality riješenja razvijena za različite projekte iz oblasti kulture i marketinga u periodu između 2010. i 2015. godine.
Video: https://vimeo.com/66726417
Kontakt: www.liveviewstudio.com, info@liveviewstudio.com

StartUp Inkubator


Kontakt: natasa.mandic@rijeka.hr / velentina.iskra@rijeka.hr / startup.rijeka.hr

Tomica Grubiša


Umivaonik- riječni kamen
Dimenzija: 50x33x16cm. 
Samostojeća vješalica-čelična cijev, hrast, hrast crnika, dimenzija: 185x56x44
Kontakt: Tomica Grubiša ak.kip., +385 98 626 035, atelje: Križanićeva 3a/Rijeka / tomicagrubisa@gmail.com / facebook/tomicagrubisa

Valinea Vinger


Multifunkcionalna jakna
Namijenjena avanturistima, klasičnog izgleda koja se može modificirati u naslonjač za glavu. Kada se spakirati lako se veze na bilo koji predmet i tako ne smeta. Unutar jakne integrirana je torbica koju se može izvadit i koristiti. Otporna je na buru i kišu i unisex je.
Kontakt: valinea.vinger@gmail.com / https://www.facebook.com/pages/Valinea-Vinger-Design/122610077895760?ref=hl

Fakulteta za dizajn, LjubljanaRAZSTAVLJALCI Fakultete za dizajn 2015.

PK ZA ZAČIMBE ZA POPCORN
Nina Železnik (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: nina.zeleznik@gmail.com

SVETILKA S SENČNIKOM
Blaž Pintar (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: pintar.blaz@gmail.com

IZGUBLJENI SVET_družabna igra
Miha Murn (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: murn.mm@gmail.com

OBEŠALA ZA VRATA
Žiga Martinjak (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: martinjak.ziga@gmail.com

KOLEDAR z retro vstopnicami za kino
Sara Grošič (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: sara.grosic@gmail.com

BLAZINA “MOŽ BREZ SPANJA”
Pino Savnik (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: pinosavnik@gmail.com

MOŠNJIČKI “POT OKOLI SVETA”
Ema Erznožnik (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: ema.erznoznik@gmail.com

NAKUPOVALNA TORBA “IZGUBLJENI SIN”
Tina Sivec (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: sivec.tina@gmail.com

ZBIRKA RAZGLEDNIC:”J’ACCUSE!”
Luka Ritonja (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: dj.luxi@gmail.com

KREATIVNE KARTICE PK
Aristea Klanac (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: ari.stea@hotmail.com

UNO _ družabna igra
Samo Novinšek (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: snovinsek@gmail.com

PAKET Z RECEPTI_po motivih iz plakatov PK
Eva VRTATČIČ (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: eva.vrtacic1a@gmail.com

METROPOLIS ŠABLONE
Peter Kuntarič (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: peromavasrad@gmail.com

GRAFIKE // STENSKA OGLEDALA
Matic Bračko (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: mbmaticbracko@gmail.com

NOTESNIK METROPOLIS
Maruša Kovačič (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: marusaa.kovacic@gmail.com

KNJIŽICA CITATOV “POLET OKOLI SVETA”
Maruša Kovačič (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: marusaa.kovacic@gmail.com

KOLEDAR “GOSPODAR SVETA”
Ajda Strniša (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: marusaa.kovacic@gmail.com

EMBALAŽA ZA KONDOME
Blaž Zorčič (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
twinatorzorcic@gmail.com

KNJIŽNA KAZALA PETRA KOCJANČIČA
Klementina Krajnc (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: klementina.krajnc@gmail.com

EMBALAŽA ZA KAVO
Uroš Zorčič (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: Uros-66@hotmail.com

STOL
Kosem Luka (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: luka.kosem@gmail.com

MOJ NOTEBOOK, MOJ SVET
Auer Ajda (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: ajda.auer@gmail.com

POLET OKOLI SVETA
Ruby Reya (mentorica: doc. Darja Brečko Poženel)
Kontakt: rubyrobida@gmail.com

IGRIVA SIVKA_ Igrača, vrečka, blazina/vreča
Taja Koželj (mentorici: doc. Petra Bole i viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: taja.kozelj@hotmail.com

FUNKY_2xnakupovalna vrečka, 2xsrebrna vrečka
Katarina Kočevar (mentorici: doc. Petra Bole i viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: katarina.kocevar@gmail.com

NATURE ALWAYS WEARS THE COLOR OF THE SPIRIT_predpasnik, 2xvrečka, podstavki za kozarce, 2x svečki
Nika Matavž (mentorici: doc. Petra Bole i viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: nika.matavz@gmail.com

MM_2x prijemalki, vreča, predpasnik
Monika Mezgec (mentori: doc. Petra Bole i viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: mezgec.monika5@gmail.com

DREVO_4xpogrinjki, predpasnik
Ana Petrovič (mentori: doc. Petra Bole in viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: anna.petrovic@gmail.com

NEVER GROW UP_blazina, otroška podlaga za igro
Tina Zonta (mentori: doc. Petra Bole i viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: zonta.tina@gmail.com

I’M HERE TO EAT YOUR CRUMBLES_2xpogrinjka, prt, za shranjevanje pribora
Monika Geci (mentori: doc. Petra Bole i viš.pred. Almina Duraković)
Kontakt: monikageci@yahoo.com

SPACE vs CELL
Antonina Smogavc (mentor: doc. Metod Črešnar)
Kontakt: nina.smogavc@gmail.com

PREPLETENE KORENINSKE VEZI
Antonina Smogavc (mentor: doc. Jana Mršnik)
Kontakt: nina.smogavc@gmail.com

JIN JANG
Saša Hašič (mentor: doc. Jana Mršnik)
Kontakt: hasicsasa@gmail.com

POTISKANE BLAZINE
Študenti smeri Notranja oprema, 2. letnik:
Pamela Pate
Patricija Živec
Ika Ugrin
Doroteja Kavaš
Anamarija Virant
Teja Vrankar
Rok Roudi
Tjaša Gole
Anže Zaplotnik
Anja Črnič
Mentori: Lara Plajh, pred. i Tamara Hajdu, viš. pred.