Riječka razvojna agencija Porin d.o.o. koja je partner u projektu CREATIVE START-UP u sklopu istog održava niz radionica na temu Kreativne industrije i poduzetništvo. Radionice provodi Data decor d.o.o. (Svjetlana Despot).

Radionice

Pa nam tako već idući tjedan (15. i 16.04.) na red dolaze dvije vrlo korisne radionice.
Produkt dizajn – specifičnost u poduzetničkom pothvatu“ i radionica na temu „Crowdfounding“. Obje radionice su nešto što bi trebalo zanimati svakog kreativnog poduzetnika početnika, poduzetnike u razvoju, studente, turistički sektor te širu javnost.
Također obje radionice su za polaznike besplatne, a kako je broj mjesta ograničen molimo vas da požurite s vašim prijavama na: dunja.zagorac@porin.hr

Ovaj projekt ima za cilj kreirati i zajednički implementirati sustav upravljanja i dijeljenje resursa kreativnih poduzetnika početnika na nepovoljnijem položaju sa svrhom povećanja njihove globalne konkurentnosti na slovensko-hrvatskom i drugim EU tržištima.

Da ponovimo, radionice će se održati 15. i 16.04. 2015. godine od 10:00 do 15:00 sati u prostorima Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. (coworking space), Milutina Barača 19, II.kat, u Rijeci.