Gradovi budućnosti kroz inovacije usluga: ljetna škola za nadobudne poduzetnike

  • Jesi li možda kreativan student diplomskog ili poslijediplomskog smjera, odnosno već si diplomirao i posjeduješ odličnu poslovnu ideju?
  • Možeš li uz pomoć ICT promijeniti budućnost?
  • Želiš li postati poduzetnik?

Ljubljana, 12. – 22. srpnja

Pridruži nam se u ljetnoj školi ‘Gradovi budućnosti kroz inovacije usluga’ (engl. Cities of the Future through Service Innovation), koja će se održavati od 12. do 22. srpnja 2015. godine u Ljubljani – Zelenoj prijestolnici Europe 2016.

Grad će pružiti dodatnu inspiraciju u razvoju usluga namijenjenih društvenim i okoliškim izazovima u urbanim područjima. Uz pomoć informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) osmišljavat ćeš usluge, koje rješavaju zdravstvene izazove povezane sa starenjem stanovništva; izazove povezane s mobilnošću, onečišćavanjem okoliša, opskrbom hranom, učinkovitijim korištenjem energije itd. Za deset dana ćeš upoznati kreativne pristupe razvoju ideje, sudjelovati s iskusnim mentorima te u sklopu interdisciplinarne ekipe testirati i usavršavati svoju vlastitu poslovnu ideju, razviti poslovni model i komunikacijski plan, istražiti mogućnosti financiranja, predstaviti se investitorima i možda – kao nositelj jednog od dva najbolja projekta u okviru ljetne škole – dobiti priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju najboljih poslovnih ideja.

Kreni u svoju poduzetničku avanturu, u društvu s Regionalnom razvojnom agencijom Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) i Fakultetom računarstva i informatike Sveučilišta u Ljubljani (UL FRI).

Prijave do 15. lipnja

Prijave za ljetnu školu prikupljamo do 15. lipnja 2015. na: www.f6s.com/crea.

U ljetnu školu se možeš prijaviti sam ili s već postojećim timom poduzetnika. U odabiru sudionika prioritet će se dati kandidatima s kreativnim idejama, koje baziraju na informacijsko-komunikacijskim tehnologijama (ICT) i posjeduju potencijal što većeg društvenog i/ili ekološkog utjecaja.

Info

Više informacija možeš pronaći na: www.creasummeracademy.eu, gdje su predstavljene i ljetne škole u 5 partnerskih država projekta CREA.

Fotografije