Rijeka / RRA Porin / Milutina Barača 19 (1. kat, desno)
13.11. / 20.11. / 27.11.2014.
od 10:00 do 16:00 sati

Edukacija za kreativne poduzetnike željne unaprjeđenja posla. Radionice na temu poduzetništva (Osnove poduzetništva, Lean poduzetništvo i BMG canvas).

U sklopu projekta Creative Startup Rijeka očekuje vas set od tri radionice koje će definitivno biti od interesa svim kreativcima koji žele plasirati svoje vještine, proizvode i usluge na tržište rada. Bilo da ste pri kraju studija, freelancer koji razmišlja o pokretanju uspješnog businessa ili pak već plivate poduzetničkim vodama svakako vam savjetujemo da se prijavite za besplatne radionice iz područja poduzetništva koje će održati mag. Domen Bole i njegovi suradnici iz RRA LUR.
Riječ je o tri radionice i to: Osnove poduzetništva, Lean poduzetništvo i Business model generation canvas. Svaka od radionica je zasebna cjelina i može se slušati neovisno od ostalih, ali pošto su tematski povezane ipak savjetujemo da odslušate sve tri za kompletnu edukaciju.

Broj sudionika je ograničen (max 15 polaznika) jer će pristup biti individualan, odnosno savjetodavan, stoga vaše prijave šaljite što prije na creativestartup@rijeka.hr.

Prijava mailom bit će potrebna za svaku od radionica.

Osnove poduzetništva

13.11.2014. od 10:00 do 16:00

Polaznici će kroz radionicu obraditi osnove poduzetništva, kao što je osnivanje poduzeća, poslovno planiranje i osnova za izradu poslovnog plana.

Lean poduzetništvo

20.11.2014. od 10:00 do 16:00

Polaznici će saznati koje su suvremene metodologije i tehnike osnivanja tvrtke i po čemu se razlikuju od konvencionalnih pristupa, te kada su komplementarne tradicionalnim pristupima osnivanja. Nadalje, saznat će koji je ispravan pristup razvoju poslovnih ideja tako da budu uspješne na tržištu.

Business model generation canvas

27.11.2014. od 10:00 do 16:00

Polaznici će saznati i što je to BMG canvas (platno poslovnog modela). Tijekom praktičnog rada polaznici će raditi na poslovnom modelu ideje, odnosno vizualizirati način na koji će poduzeće stvarati vrijednost i zarađivati.

O predavaču

Magistar poduzetništva Domen Bole ima bogato dugogodišnje iskustvo u izradi poslovnih sadržaja i motiviranja poduzetništva. Posljednjih osam godina djeluje kao poslovni savjetnik i mentor te stručnjak za razvoj poduzetničkih potpornih okruženja i sadržaja. Trenutno je voditelj Tehnološkog parka Kranj koji je zadnje tri godine implementirao preko 150 poduzetničkih događanja i radionica s preko 4000 sudionika.