Lean poduzetništvo

Polaznici će saznati koje su suvremene metodologije i tehnike osnivanja tvrtke i po čemu se razlikuju od konvencionalnih pristupa, te kada su komplementarne tradicionalnim pristupima osnivanja. Nadalje, saznat će koji je ispravan pristup razvoju poslovnih ideja tako da budu uspješne na tržištu.

Rijeka / RRA Porin / Milutina Barača 19 (1. kat, desno)
20.11.2014.
od 10:00 do 16:00 sati

Serija radionica

Edukacija za kreativne poduzetnike željne unaprjeđenja posla. Radionice na temu poduzetništva (Osnove poduzetništva, Lean poduzetništvo i BMG canvas).

U sklopu projekta Creative Startup Rijeka očekuje vas set od tri radionice koje će definitivno biti od interesa svim kreativcima koji žele plasirati svoje vještine, proizvode i usluge na tržište rada. Bilo da ste pri kraju studija, freelancer koji razmišlja o pokretanju uspješnog businessa ili pak već plivate poduzetničkim vodama svakako vam savjetujemo da se prijavite za besplatne radionice iz područja poduzetništva koje će održati mag. Domen Bole i njegovi suradnici iz RRA LUR.
Riječ je o tri radionice i to: Osnove poduzetništva, Lean poduzetništvo i Business model generation canvas. Svaka od radionica je zasebna cjelina i može se slušati neovisno od ostalih, ali pošto su tematski povezane ipak savjetujemo da odslušate sve tri za kompletnu edukaciju.

Prijave

Broj sudionika je ograničen (max 15 polaznika) jer će pristup biti individualan, odnosno savjetodavan, stoga vaše prijave šaljite što prije na creativestartup@rijeka.hr.

Prijava mailom bit će potrebna za svaku od radionica.

Galerija fotografija